Köp Rocket League för 15 dollar

Köp Rocket League för 15 dollar

Det går rätt bra för Rocket League. Psyonix firade spelets ettårsdag med att berätta att det sålt i över sex miljoner exemplar och spelats av över 18 miljoner spelare. För några dagar sedan rapporterades det också om att Psyonix planerar införa upplåsningsbara lootlådor i spelet.

Utvecklarna kommer prata mer om det hela nästa månad, men vi vet redan nu att lådorna i fråga bara innehåller kosmetiska föremål och att systemet inte kommer integreras med Steam Marketplace (hej då, rllotto.com!). Man kan dessutom gömma dem helt från spelet om man så vill.

Allt det här kan ju innebära att det ligger i Psyonix största intresse att fånga upp de fåtal intresserade spelare som fortfarande inte har köpt spelet (räcker upp en hand!). Rocket League ingår i Humble Bundle Revelmode, tillsammans med andra namnkunniga spel som Skullgirls, Spelunky och Nidhogg, men även något mindre kända titlar som Robot Roller-Derby Disco Dodgeball, Choice Chamber, Golf with Your Friends och Roguelands. Betala minst 15 dollar för allt, 6 dollar om du redan har eller vill skippa Rocket League.

Erbjudandet tar i skrivande stund slut om 13 dagar, och värdet på hela paketet uppgår enligt Humble Bundle till 121 dollar. En ganska rejäl rea med andra ord, men var lite schysst och ge några dollar till välgörenhet också när du ändå har fram kreditkortet!

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts