Köp extra blod i nytt Total War: Warhammer-dlc

Köp extra blod i nytt Total War: Warhammer-dlc

Sin vana trogen släpper The Creative Assembly ett så kallat “gore”-dlc till sitt nya Total War, vilket den här gången förstås gäller Warhammer (recension). En dryg tjugolapp är inte Stora Pengar men vi kan ändå inte låta bli att tänka: Varför ska vi betala extra för blodsplatter, avhuggna kroppsdelar och ett bloddränkt interface?

Trailern undertill visar vad som väntar om du köper detta istället för den där glasstruten. På Steam kan du läsa mer i detalj om de nya inslagen, som du aktiverar via de avancerade grafiska inställningarna.

Total War: Warhammer är dubbelt aktuellt, för igår släppte man nämligen lös den första stora patchen, vilken bjuder på vampyrryttare, fler multiplayer-kartor, DirectX 12-beta och en del annat. Vore jag er skulle jag känna mig betydligt mer uppjagad angående patchen än det blodindränkta dlc:t.

Total War: WARHAMMER – Blood for the Blood God Trailer

The Old World is riven by countless battles fought. Now experience the carnage in technicolour glory with the arrival of the Blood for the Blood God DLC! http://store.steampowered.com/app/404011/ All-new events, particle effects, dismemberments, and gory, gib-spattered deaths will serve to bring your gameplay to untold heights of gruesomeness.

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts