Köp Battleborn för 15 dollar

Köp Battleborn för 15 dollar

Innan releasen var den förmodade duellen mellan Battleborn och Overwatch väldigt omtalad. Trots att spelen egentligen inte delar genre (Battleborn är ett moba, Overwatch en hjälteskjutare) trampade de två spelen konstant varandra på tårna med deras karismatiska hjältar och färggranna estetik. Blizzard hjälpte rivaliteten på traven genom att sjösätta den öppna Overwatch-betan samma dag som Battleborn lanserades.

Några månader senare är historien en helt annan. Overwatch har internet i ett järngrepp med över 10 miljoner spelare redan för en månad sedan, medan under 200 000 exemplar av Battleborn sålts på Steam. I Evolves kölvatten har det redan börjat diskuteras om inte Battleborn borde gå free to play också, men innan dess vill Gearbox sannolikt sälja så många exemplar som möjligt. Varför inte genom en Humble Bundle-rea?

Humble 2K Bundle 2 innehåller hela åtta spel – The Darkness II, Spec Ops: The Line, Duke Nukem Forever, Civilization V, NBA 2K16, Mafia II, Borderlands: The Pre-Sequel och, givetvis, Battleborn. Betala en dollar för de tre förstnämnda, mer än genomsnittet för att utöka paketet med de tre påföljande, och mer än 15 dollar för att komplettera bundlen med Battleborn och Borderlands: The Pre-Sequel.

Humble 2K Humble 2 kommer utökas med fler spel inom kort, och erbjudandet varar i skrivande stund tretton dagar till. On ni missat Rocket League-bundlen har ni också fortfarande möjlighet att inhandla den.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts