Kojima tror att Death Stranding blir hans bästa spel hittills

Kojima tror att Death Stranding blir hans bästa spel hittills

Under Sonys presskonferens på E3-mässan i år debuterade Hideo Kojimas nya spel Death Stranding. Trailern visade en naken Norman Reedus – stjärnan från PT, som var tänkt att bli Kojimas första Silent Hill-spel innan det lades ner – som kramade ett litet barn bland en massa döda valar. Ingen förstod någonting, varken då eller nu, men Kojima är ändå övertygad om att Death Stranding kommer bli hans bästa spel hittills.

– Jag är väldigt säker på att vi jobbar med någonting helt nytt som ingen sett hittills, sade Kojima under gårdagens Develop Brighton-konferens, där han tog till orda tillsammans med Playstation-arkitekten Mark Cerny.

– Detta kommer bli mitt bästa verk hittills, jag är väldigt säker på det.

Sedan Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty från 2001 har Kojima alltid sagt att han vill sluta göra Metal Gear Solid-spel, men Konami drog tillbaka honom gång på gång tills han slutligen lämnade företaget i slutet av fjolåret.

– Hittills har jag alltid varit tvungen att kompromissa för att få saker gjorda. Men den här gången, i samarbete med dig (Cerny) och din hypmoderna teknologi, kommer vi kunna ta oss runt det vanliga problemet.

Hideo Kojima utan begränsningar är onekligen en lockande (och lite skrämmande) tanke. Death Stranding kommer sannolikt lanseras på Playstation 4 först, och följas av en pc-versionen ett tag senare. Inget releasedatum finns för tillfället, och med tanke på hur länge Kojimas spel brukar ta kommer vi nog få vänta länge ännu.

Här är E3-trailern igen, om du mot förmodan missat den. Den är ganska konstig.

Death Stranding – Reveal Trailer – E3 2016

Vídeo Original – https://www.youtube.com/watch?v=UcaMw4aCz4c&oref=https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DUcaMw4aCz4c&has_verified=1

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts