Kickstartersuccé för System Shock-remaken

Kickstartersuccé för System Shock-remaken

Nightdive Studios har anledning att korka upp en flaska Pommac idag. Deras Kickstarter-kampanj för att skapa en remake på klassiska System Shock har nått sitt mål på 900 000 dollar med hela 18 dagar till övers. Donationerna har de fått av nästan 15000 fans och jag gissar att flera av er som läser det här är bland de som har stuckit till en slant.

Det finns gott om tid för de som ännu har bidragit om de vill hjälpa till att nå bonusmålen som bland annat innefattar portar till Mac och Linux, ett nytt orkestrerat soundtrack och mer story-element. Ännu fler hemliga mål gömmer sig bortom 2 miljoner-spärren, och fortsätter pengarna ramla in kommer Nightdive garanterat få anledning att avslöja dem snart.

About The Author

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en katt och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Related posts