Hitmans somriga bonusavsnitt har släppts

Hitmans somriga bonusavsnitt har släppts

Medan vi andra steker på stranden och läser deckare i hängmattan har Agent 47 fullt upp med mord i lönndom. Vi hoppas åtminstone att han hinner köpa en mjukglass. Med strössel. Kanske även chokladsås?

Bonusavsnittet till Hitman ger oss inga nya platser, men väl omarbetningar av befintliga. Både Episode 2:s Sapienza (recension) och treans Marrakesh (recension) återbesöks. I Sapienza spelas en sci-fi-film in och av lite oklara skäl måste 47:an ha ihjäl huvudrollsinnehavaren. I Marrakesh sker skumraskaffärer på nattmarknaden. Om du råkar spela Hitman på grund av berättelsen kan vi avslöja att båda händelserna äger rum före resten av spelet. Fristående, om du så vill.

Hitman fortsätter sedan på allvar i höst. Vi vet ännu inte exakt när men härnäst lär vi fara till Thailand.

HITMAN: Summer Bonus Episode – Launch Trailer

Consisting of two separate ICA missions, The Summer Bonus Episode catalogues Agent 47’s first trips to Sapienza and Marrakesh, and is set apart from the main story. The Summer Bonus Episode includes a range of new in-game Challenges and Opportunities along with an entirely new setting for Escalation Contracts and Elusive Targets.

 

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts