Hideo Kojima är väldigt stolt över sin nya maskot

Hideo Kojima är väldigt stolt över sin nya maskot

Hideo Kojima lämnade Konami i slutet av 2015 på ett inte alls särskilt diskret sätt överhuvudtaget. Han hade precis färdigställt Metal Gear Solid V: The Phantom Pain och höll på med att utveckla Silent Hills – ett skräckspel med Norman Reedus i huvudrollen vars spelbara teaser PT skrämde skiten ur både en och annan luttrad gamer – när han plötsligt blev tvungen att lämna företaget.

Under Sonys presskonferens på E3 tidigare i år avslöjade Kojima pånyttfödda Kojima Productions första spel Death Stranding, ett spel där Norman Reedus (kanske) spelar huvudrollen och (kanske) kramar bäbisar bland (kanske) döda valar. Sedan dess har Kojima hunnit försäkra oss om att Death Stranding kommer bli hans bästa spel hittills.

Hideo Kojima är också väldigt stolt över den nya studions nya maskot Ludens, en välbyggd man som (kanske) är en astronaut som (kanske) gillar att posera på månen. Nu har Kojima Productions släppt ett klipp som kallas för “Kojima Productuins logo movie” och det känns ganska logiskt att anta att det är just denna film vi kommer se när vi för allra första gången startar Death Stranding någon gång i framtiden. Ni kan se klippet här nedan.

Om du tycker att han den där Ludens skulle se alldeles förträfflig ut på din bokhylla blir du säkert glad över att få veta att Kojima Productions, 1000 Toys och Good Smile Company visade upp en ruskigt detaljerad samlarfigur av karaktären på Comic-Con i San Diego förra veckan, tillsammans men en supersöt Nendoroid-verion. Kolla in båda figurerna hos Polygon.

Kojima Productions logo movie

コジマプロダクション HP http://www.kojimaproductions.jp/

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts