Teamet jobbar redan på första No Man’s Sky-patchen

Teamet jobbar redan på första No Man’s Sky-patchen

Trots att No Man’s Sky blev färdigt för några dagar sedan kan Hello Games inte säga hej då till det hårda arbetet. Tvärtom. Teamet jobbar redan på första uppdateringen. Om det är en patch som kommer att få himlen att trilla ner (VR-stöd!) eller bara en dag ett-patch lämnas osagt, men klart är att Hello Games vägrar vila.

Via Twitter berättar också Hello Games Sean Murray att skivan spelet levereras på inte kommer vara en tungviktare. Storleken på No Man’s Sky på skiva är bara 6 GB. Och mycket av det utrymmet tas upp av ljud.

Den 10 augusti släpps spelet till sist. Värm upp inför uppskjutningen med vår feta artikel.

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts