Helgmys: Benny spelar Lego Star Wars: The Force Awakens

Helgmys: Benny spelar Lego Star Wars: The Force Awakens

I början av månaden skrev jag en recension av Lego Star Wars: The Force Awakens.

Slutbetyget blev 62 procent, och jag konstaterade att spelet var småtrevligt och mysigt, men alldeles för slätstruket för att vara värt att bry sig om. Nu har jag min vana trogen spelat in en videorecension också för de av er som tycker att det skrivna ordet inte riktigt räcker till. I videon spelar jag det andra kapitlet av spelet och demonstrerar de mest färgstarka nyheterna – de cover-baserade markstriderna och de fartfyllda luft- och rymdslagen. Jag ber om ursäkt för allt snörvlande, men så går det när man är förkyld!

Kom ihåg att kolla in min personliga kanal om ni vill se mig spela konsolspel också, eller bekanta er med mina tidigare videor.

Recension: Lego Star Wars: The Force Awakens

Benny Holmström recenserar det nya Lego-spelet Lego Star Wars: The Force Awakens. Läs den skriftliga recensionen på hemsidan: http://www.pcgamer.se/2016/07/lego-star-wars-the-force-awakens/

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts