Helgmys: Benny spelar Dead by Daylight

Helgmys: Benny spelar Dead by Daylight

Tidigare under veckan skrev jag en recension av onlineslashern Dead by Daylight.

Spelet ställer fyra överlevare mot en mördare i en dödlig kurragömmalek i riktigt stämningsfulla miljöer. Jag är rejält kluven till paketet som helhet, så det är kanske på sin plats på med en timme rent gameplay och reaktioner. Eller ja, jag sitter ju och har tråkigt i lobbyn ett bra jävla tag också – och bjuder på högläsning ur det senaste numret av PC Gamer – men det kanske är roligare att kolla på än själva spelet, jag vet inte.

Kom gärna med tips på vad som funkar inte funkar med mina videor! Man kan alltid förbättra saker.

 

Recension: Dead by Daylight

Benny Holmström bjuder på högläsning ur PC Gamer, svordomar, mördande tristess, amiibofigurer, animesånger och sporadisk diskussion om onlineslashern Dead by Daylight. Läs den skriftliga recensionen på hemsidan: http://www.pcgamer.se/2016/07/dead-by-daylight/ Se fler videor av av Benny på hans egna kanal: https://www.youtube.com/channel/UCUV3cWAHUuq-EPGHa7DWBlQ

 

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts