Här är spelen Square Enix tar med sig till Gamescom

Här är spelen Square Enix tar med sig till Gamescom

Europas största spelmässa Gamescom går av stapeln i Köln mellan den 18 och 21 augusti.

Square Enix meddelar att de kommer vara där, och de tar med sig gott om pc-spel. Deus Ex: Mankind Divided kommer att visas upp en sista gång innan lanseringen (det släpps redan den 23 augusti) och det massiva onlinerollspelet Final Fantasy XIV delger sina senaste uppdateringar. Hitman rullar vidare med nya episoder, och Rise of the Tomb Raider: 20 Year Collection kommer bjuda på massor av nytt innehåll när det släpps den 11 oktober.

Square Enix har också ett indieprogram kallat Square Enix Collective. I The Turing Test (släpps i augisti) löser man pussel i förstaperson på Juptiters måne, och Black The Fall (2016) är ett atmosfäriskt sidoscrollande actionäventyr inspirerat av det kommunistiska Rumänien. Tokyo Dark (2016) är ett animedoftande peka-och-klicka-mysterium, och i Oh My Godheads (första kvarttalet 2017) jagar man huvudet istället för flaggan i ett snabbt multiplayerspel. Slutligen har vi Goetia, som är ute nu, ett peka-och-klicka-äventyr där man spelar ett släktforskande spöke som nystar upp de senaste 40 årens händelseförlopp i släktens herrgård.

Om du vill veta mer om Square Enix-kollektivet kan du kolla in den officiella hemsidan.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts