Här är en trailer för Telltales Batman

Här är en trailer för Telltales Batman

Jag gillar Rocksteadys Arkham-trilogi lika mycket som de flesta andra, men har alltid ansett att de haft en rejäl riktigt rejäl brist (två om man räknar batmobilen) – man fick aldrig spela som Bruce Wayne, inte på riktigt. Jag har alltid drömt om ett Batman-spel där man får spela som Batman om nätterna och Bruce Wayne om dagarna, där de båda delarna ständigt påverkas av varandra.

Telltale verkar ha haft samma drömmar med Batman: The Telltale Series. Premiärtrailern klargör bortom alla tvivel att Bruce Waynes dubbelliv kommer vara i fokus, och hans butler Alfred försöker förgäves övertyga honom om att lägga masken på hyllan. Telltales serie kommer vara fem episoder lång och i trailern ser vi att Catwoman kommer finnas med i karaktärsgalleriet.

Den första episoden av Batman: The Telltale Series är titulerad Realm of Shadows och kan laddas ner från och med den 2 augusti 2016.

‘BATMAN – The Telltale Series’ World Premiere Trailer

Enter the fractured psyche of Bruce Wayne and discover the powerful and far-reaching consequences of your choices as the Dark Knight. In this gritty and violent new story from the award-winning creators of The Walking Dead – A Telltale Games Series, you’ll make discoveries that will shatter Bruce Wayne’s world, and the already fragile stability of a corrupt Gotham City.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts