Här är en trailer för expansionen till Layers of Fear

Här är en trailer för expansionen till Layers of Fear

I februari släpptes Bloober Teams psykologiska skräckis Layers of Fear. Spelet handlar om en psykiskt störd konstnär som försöker färdigställa sitt slutgiltiga mästerverk, men arbetet försvåras av mer eller mindre våldsamma hallucinationer, pussellösning och gubben-i-lådan-skräck.

Nästa vecka släpps expansionen Inheritance. Bloober Games beskriver den som “kulmen av vår artistiska vision för ett spel som fokuserar på högklassig konst”, och av trailern att döma innebär det mängder av utklippta pappersfigurer baserade på gamla sagor som Rödluvan. Expansionen utspelas i samma herrgård som originalet, och berättar historien om konstnärens dotter och blottlägger den fulla vidden av familjetragedin.

Layers of Fear: Inheritance släpps på tisdag på Steam, och ska även komma till GOG. Här är lanseringstrailern.

Layers of Fear: Inheritance – Official Launch Trailer (ESRB)

Return to the house where it all began. Layers of Fear: Inheritance expands the plot from Layers of Fear and tells the story of the painter’s daughter, who comes back to her childhood home to face her past. Can she forgive her father, or will she resent all that has happened?

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts