Här är de nya Black Ops 3-kartorna

Här är de nya Black Ops 3-kartorna

För några veckor sedan fick vi de första detaljerna om det kommande dlc-paketet Descent tilll Call of Duty: Black Ops 3. Förutom en tur till ett raserat Stailngrad belägrat av drakar i Gorod Krovi – det senate Origins Zombies-kapitlet – innehåller Descent också fyra nya multiplayerkartor. Nu har vi fått våldfria smygtittar på arkitekturen i var och en av dem.

Empire: en ny version av Black Ops 2-kartan Raid byggd kring en romersk lyxvilla.

Call of Duty: Black Ops III – Descent DLC Pack: Empire Preview Video | PS4

https://www.playstation.com/en-us/games/call-of-duty-black-ops-iii-ps4/ A reimagining of the fan-favorite Raid from Call of Duty®: Black Ops II, Empire is set in the heart of an authentic Roman villa recreated by a modern-day eccentric billionaire. Relive the glory days in a fresh environment enhanced by the Black Ops III chained movement system.

Cryogen: ett fängelse placerat i Döda havet befolkat av världens farligaste nedfrusna brottslingar.

Call of Duty: Black Ops III – Descent DLC Pack: Cryogen Preview | PS4

Located far off the coast of the Dead Sea, an isolated compound holds some of the world’s most dangerous criminals in frozen isolation. Sentry towers keep watch over this small map’s circular design, as frenetic combat is funneled around the prison’s cryogenic tubes, offering plenty of opportunities to utilize Call of Duty®: Black Ops III’s core movement system to your advantage.

Berserk: en vikingainspirerad by med trähus, snöstormar och mysiga eldstäder.

Call of Duty: Black Ops III – Descent DLC Pack: Berserk Preview | PS4

https://www.playstation.com/en-us/games/call-of-duty-black-ops-iii-ps4/ Ancient sentinels from a lost civilization guard the entrance to Berserk, a Viking village frozen in time. Fight through blizzards and control the center bridge as you navigate this medium-sized map’s wooden buildings and craggy rock outcroppings.

Rumble: en arena där gigantiska robotar gör upp till jubel av åskådare.

Call of Duty: Black Ops III – Descent DLC Pack: Rumble Preview | PS4

https://www.playstation.com/en-us/games/call-of-duty-black-ops-iii-ps4/ Fight it out among mechanized warriors in Rumble, an arena where giant robots battle to the roar of the crowd. This small-to-medium multiplayer map funnels high-speed combat to the central pit, with tight corners throughout the exterior of the stadium.

Descent släpps imorgon till Playstation 4, så vi borde få paketet till pc någon gång i mitten av augusti. Ser du fram emot Descent, eller är det lika bra att bara vänta på Call of Duty: Infinite Warfare som släpps i höst?

 

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts