GTA Online goes Trackmania – stuntpatch på tisdag

GTA Online goes Trackmania – stuntpatch på tisdag

Vi är väl en del som fortfarande klamrar oss fast vid hoppet om att Rockstar en dag ska få tummen ur och förse GTA V med DLC-kampanjer i stil med fyrans The Ballad of Gay Tony och The Lost and Damned. Rockstar, däremot, verkar fullt upptagna med att trycka ur sig allehanda nyheter till GTA Online.

På tisdag är det dags igen, då i form av uppdateringen Cunning Stunts. Vansinne väntar: Loopar! Rör! Eld! Racing bland topparna av Los Santos högsta skyskrapor! Nya monsterfordon! Vi sa väl eld!?

Nu har vi tyvärr slut på utropstecken, så ni får nöja er med trailern.

GTA Online: Cunning Stunts Trailer

Be daring, defy gravity and punch your fears straight in the mouth with Cunning Stunts, a visually surreal and over-the-top evolution to racing in GTA Online, coming Tuesday, July 12th. Stunt Races happen on a massive scale, towering above the Los Santos skyline or soaring between treacherous blades of RON Alternates Windmill Farm.

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts