Grow Up får releasedatum

Grow Up får releasedatum

Under E3-mässan premiärvisades Grow Up, uppföljaren till fjolårets charmiga fysikbaserade plattformsäventyr Grow Home. Ubisoft Reflections står fortfarande vid rodret, och den lilla roboten Bud tar återigen huvudrollen. Hans rymdskepp Mom har exploderat och nu måste Bud och hans nya vän Pod samla ihop alla delar som spridits över en utomjordisk planet och föra tillbaka dem till månen.

Bud kan bland annat förvandla sig till en boll och studsa runt, och glidflyga genom den stora öppna världen med en stor metallisk fågel kallad Power Glider. Bud kan också frammana växter på kommando såvida han hittat dem med sin Floradex 3000, en manick som skapar kloner av de 24 distinkta plantarterna som finns i spelet.

Grow Up släpps den 16 augusti. Här är en E3-trailern och ett halvdussin mysiga skärmbilder.

Grow Up Trailer: Announcement – E3 2016 [US]

Grow Up is a joyful and ageless fantasy game. BUD, a clumsy and charming robot, is on a mission to find MOM, his parental spaceship. Leap, bounce, and float in a vast open world as BUD explores the new planet in this beautiful acrobatic adventure To learn more visit growupgame.com

 

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts