Gratis dlc på gång till Total War: Warhammer

Gratis dlc på gång till Total War: Warhammer

Tidigare den här månaden skrev vi om den första kampanjexpansionen till Total War: Warhammer kallad Call of the Beastmen. Kampanjen släpps på torsdag, och kommer kosta drygt 120 kronor. Men om du tycker att det här med att betala pengar för saker är en dålig idé kommer du inte behöva gå lottlös på torsdag, Creative Assembly har nämligen berättat att Call of the Beastmen kommer åtföljas av lite gratisgodis åt alla som redan äger basspelet.

Total War-wikin kan man läsa att den nya patchen inkluderar en ny enhet kallad Amber Wizard med det tillhörande riddjuret Griffon Mount (på bilden ovan). Amber Wizard slåss för imperiet, och är den enda enheten utöver expansionens nya ras Beastmen som kan använda den nya buffen The Lore of Beasts. Uppdateringen innehåller också nya multiplayerfunktioner och -kartor, en upplåsningsbar ny lord och möjligheten att strida mot Beastmen utan att äga expansionen.

Var försiktig när du rör dig i skogen bara, för annars kan bestmannen ta dig!

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts