Fullskaliga onlinelopp i F1 2016

Fullskaliga onlinelopp i F1 2016

Vi vet redan att F1 2016 kommer innehålla både den fysiska och den virtuella säkerhetsbilen. Nu har vi fått reda på ännu fler nyheter. Formationsvarv och manuella starter medför nya utmaningar, och vi kommer återigen ha möjligheten att utföra manuella depåstopp.

Allt det här framstår säkert som rent nonsens för de flesta av er, men för oss F1-fanatiker innebär det att spelet faktiskt kommer vara närmare verkligheten än någonsin tidigare (såvida inte nyheterna dras med grova buggar i klassisk Codemasters-stil, då). Lee Mather, principal games designer, håller med.

– Vi strävar efter att skapa ett spel så likt sporten som möjligt, sade Mather i ett pressmeddelande. Vi har lyssnat på feedback från vårt community och det har resulterat i introduktionen av säkerhetsbilen, den virtuella säkerhetsbilen, formationsvarvet, manuella starter och en massa andra features som för oss ännu närmare den verkliga sporten och förhöjer upplevelsen för spelaren.

Spelet kommer också bjuda på onlinelopp med hela 22 förare, samma antal som i årets mästerskap.

– Att öka antalet onlinespelare till 22 var extremt viktigt för oss, fortsätter Mather. Vi vill kunna fylla hela gridden med mänskliga spelare för att skapa de där suveräna racingögonblicken och berättelserna. Det ökade spelarantalet innebär också bättre stöd för onlinebaserade raceligor.

Vi får också reda på att F1 2016: Limited Edition kommer inkludera dlc:t Career Booster Pack som ger spelare ett försprång i karriärläget såväl som exklusiva hjälm- och laptop-designer. F1 2016 släpps den 19 augusti. Här är en pinfärsk trailer.

F1 2016 – CREATE YOUR OWN LEGEND [UK]

Multiplayer support for 22 players. Manual starts. The Formation Lap. This is F1 2016. Coming 19th August – pre-order now at http://www.formula1-game.com/ www.facebook.com/formula1game www.twitter.com/formula1game www.youtube.com/formula1game www.instagram.com/formula1game

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts