Fruit Ninja gör somrig early access-entré på Vive

Fruit Ninja gör somrig early access-entré på Vive

Väldigt många av oss har nog slösat i alla fall några minuter av våra liv med att hacka virtuell frukt i Fruit Ninja. Alla lyckliga som sitter på en HTC Vive kan nu slösa ännu mer tid på det – nu i virtual reality. Det borde ju fungera utmärkt med Vives handkontroller, och det är onekligen somrigt att lattja med saftig, färgglad frukt – så varför inte? Något oprovocerat att gå lös så hårt på oskyldig frukt, förvisso.

Glöm inte bort att äta lite frukt också. Persikorna är riktigt saftiga just nu, till exempel. Med tanke på debatten om hur spel sägs inspirera verkliga våldshandlingar så kanske någon får för sig att leka Fruit Ninja på riktigt – men det inte är något vi direkt rekommenderar. Säkrare då att äta de verkliga frukterna och hålla sig till att veva med svärden i cyberspace. Men det visste ni så klart redan.

 

Fruit Ninja VR – Available Now!

Step inside the Fruit Ninja universe and experience a slice of virtual reality like never before. YOU are the ninja! Get it now! http://bit.ly/29QuY8h Tackle fruit from all angles – just don’t hit the bombs! Take your ninja skills to the next level by slicing, juggling and skewering fruit in virtual reality.

About The Author

Värmlänning som spelat sedan barnsben. Utbildad lärare, älskar det skrivna ordet och spelar allt jag kommer över. Lagom sur.

Related posts