Sju minuter från remastrade Modern Warfare

Sju minuter från remastrade Modern Warfare

Sju minuter från det kanske allra bästa Call of Duty evah! Fredagsmys deluxe!

Men innan du sätter chipset i halsen måste vi avverka den giriga elefanten i rummet: För att kunna spela Modern Warfare Remastered måste du köpa Infinite Warfare, årets upplaga av det oändliga CoD-kriget. Snopet. Kanske kommer Activision på bättre tankar längre fram, men vi skulle inte ha för höga förhoppningar. Den fjärde november släpps hur som helst båda.

Filmen visar oss en genomgång av crew expendable, andra uppdraget i Modern Warfare. Det är en rejäl grafisk polering jämfört med 2007, no? Läckra ljuseffekter och snyggare modeller. Men kanske lider du av samma problem som jag? Det vill säga: du minns spelen som så mycket snyggare än vad de i själva verket var. Lyckligtvis har vi, eller rättare sagt youtubare Ross Mahon, en film som visar samma uppdrag från originalet.

Call of Duty®: Modern Warfare® Remastered – Crew Expendable Gameplay

Call of Duty®: Modern Warfare®, one of the most critically-acclaimed games of all time, is back and better than ever. Relive one of the most memorable missions from the Modern Warfare campaign in this “Crew Expendable” playthrough.

Call of Duty 4: Modern Warfare – Crew Expendable

“Crew Expendable” is the second mission in Call of Duty 4: Modern Warfare. It sees the player control SAS trooper John “Soap” MacTavish to retrieve a package on an Estonian Freighter. Taking place at night on a storm-lashed Estonian Freighter in the Bering Strait, Captain Price leads a team of SAS commandos onto the ship.

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts