Första trailern från WRC 6

Första trailern från WRC 6

Bigben har visat upp det officiella rallyspelet WRC 6. Spelet innehåller alla 14 rallyn från årets säsong (inklusive nyheten Kina) och alla officiella förare och team. Ett urval av förare från de mindre klasserna WRC 2 och Junior WRC kommer också representeras i paketet.

WRC 6 utvecklas av franska Kylotonn Racing, och det här är det andra spelet i serien de gör sedan de tog över arbetet från italienska Milestone. Tidigare spel på Kylotonns cv inkluderar Iron Storm från 2002, Bet on Soldier: Blood Sport från 2005, The Cursed Crusade från 2011 och Truck Racer från 2013. Studion håller även på med att utveckla Flatout 4.

Kylotonn har lyssnat på feedback från fansen, och därför kommer WRC 6 innehålla smalare vägar och längre specialsträckor än dess föregångare. En stor nyhet är superspecialsträckorna där två förare kör samtidigt runt en specialbyggd bana där de byter spår med varandra under det andra varvet. Kylotonn har också tagit i bruk nya utvecklingsverktyg, vilket förhoppningsvis resulterar i bättre ljud och grafik.

WRC 6 släpps någon gång i oktober. Här är en rykande färsk trailer.

WRC 6 – Face the Danger Trailer

Start your engines and get ready to defy the most extreme tracks in the world! ‪‎WRC 6‬, the official video game of the 2016 FIA World Rally Championship is hitting PS4, Xbox One, and PC/Steam this October! Stay tuned for more news coming soon.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts