Första trailern från Suda51-remaken Silver Case

Första trailern från Suda51-remaken Silver Case

Suda51 är en av japans kultiga spelauteurer. Hans digra repertoar inkluderar våldsamt quirky och quirky våldsamma spel som Killer7, No more heroes och Lollipop Chainsaw. Hans senare titlar har fått ganska ljummet mottagande, speciellt i väst, och vad passar då bättre än att återbesöka ett spel som tidigare varit exklusivt för den japanska marknaden?

Silver Case var ett spel för Playstation som släpptes 1999. Peka-och-klicka-mekanik kombinerades med visual novel-estetik för att berätta historien om en serie bisarra mord i ett område kallat “24 Districts”. Allt pekar på att mördaren är samme man som för några år sedan tog många viktiga regeringspersoner av daga. Samtidigt är denne seriemördare redan förmodat död. Något står förstås inte rätt till, och vi förväntar oss en uppsjö av plot twists och läskigheter.

En remake av Silver Case har varit på gång från och till sedan 2007, men det är först nu som spelet piffas upp med högupplöst grafik och en ordentlig engelsk översättning. I höst släpps spelet till pc, men kika på den suggestiva trailern redan nu.

シルバー事件1st トレーラー/The Silver Case 1st Trailer

Coming Soon to… Playism: http://playism-games.com/game/285/the-silver-case and Steam: http://store.steampowered.com/app/476650 “The Silver Case” was the debut game from developer SUDA51, who has worked on “Flower, Sun and Rain”, “Killer 7”, the “No More Heroes” series, “Lollipop Chainsaw” and currently “LET IT DIE”.

About The Author

Lagom melankolisk pojkman som gillar sobert berättande och gamla saker.

Related posts