Fjärde akten av Kentucky Route Zero äntligen släppt

Fjärde akten av Kentucky Route Zero äntligen släppt

Det får ta tid. Det tycks vara Cardboard Computers melodi med Kentucky Route Zero, vars två första avsnitt utsågs till årets spel i PC Gamer redan 2013. Mellan de båda dröjde bara fyra månader, tredje avsnittet tvingades vi vänta på i ett år. Och nu, när Act 4 släpps, har det hunnit gå mer än två år sen tredje kapitlet. I den här takten lär vi få se femte och sista delen cirka 2019, men vad gör det om studion levererar mästerverk?

Överraskande nog – eller kanske är det typiskt för det här teamet? – smögs fjärde delen ut under gårdagen. Ingen har anat något och i ett mail berättar studion:

– Vi är glada (och mer än lite lättade) över att kunna berätta att Act IV är färdigt och redo att spelas. Det har varit en tuff process för oss, men vi är ivriga inför att dela det med er.

Om du köpt spelet via Steam eller Gog ska det uppdateras per automatik (passande nog är det rea hos båda två). Om du däremot köpt det via officiella sajten eller Humble Store ska du söka dig antingen till ditt Humble Store-konto eller nedladdningssidan. Vår recension läser du förstås inom kort.

Kentucky Route Zero, Act IV – Observational Trailer

Kentucky Route Zero Act IV is available now. http://kentuckyroutezero.com

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts