Fallout Shelter släpps den här veckan

Fallout Shelter släpps den här veckan

Fallout Shelter släpptes till mobila format i samband med fjolårets E3. Under årets upplaga fick vi veta att spelet var på gång till pc och enligt Bethesdas Twitter är det snart dags för release – ja, mycket snart.

Exakt när är det svårt att reda ut. Bethesda tweetade i förrgår att fem dagars väntan återstod, men om lördagen räknades eller hur det står till med tidszoner är vi emellertid lite osäkra på. Nåja, det viktigaste är att spelet släpps och det snart. Räkna tidigast med en release på onsdag.

I samband med pc-premiären får vi dessutom en rad nyheter, varav den största låter dig skicka ut ditt folk på uppdrag. Vän av ordningen vet att du kunnat skicka ut dina valvinvånare tidigare, men nu kommer du kunna följa dem i det ständiga lika hotfulla ödelandet. Nya platser, fiender och karaktärer tillkommer också.

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts