Få en första titt på Frankrike i Civilization VI

Få en första titt på Frankrike i Civilization VI

Informationsvågen från Civilization VI vägrar ebba ut. Firaxis har redan presenterat amerikanska, egyptiska och japanska civilisationerna. Däremellan har Sean Bean också dykt upp och guidat oss genom en E3-demo.

Nu har turen kommit till Frankrike, som leds av Catherine de Medici, som härstammade från Italien och blev fransk drottning under 1500-talet. Hennes förmågor handlar bland annat om spionage (vilket är bättre än Marie Antoinettes specialitet: kakor). Den franska civilisationen är också den enda som kan bygga chateaus. Det är en bra sak för ju närmre underverk de är desto mer kultur generar palatsen.

Civilization VI släpps i höst och blir årets andra strategi från Firaxis, efter XCOM 2. Ett hyggligt år för studion.

CIVILIZATION VI – First Look: France – International Version (With Subtitles)

Get a first look at the French civilization and its leader, Catherine de Medici. SUBSCRIBE for First Looks at other civilizations, leaders, features and tips from the developers of Civilization VI: http://2kgam.es/CivilizationYT

 

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts