Eyedol kommer till Killer Instinct: Season 3

Eyedol kommer till Killer Instinct: Season 3

Fightingspelsnyheterna fortsätter regna in. Det är nästan som att världens största fightingspelsgala EVO skulle ha arrangerats under helgen i Las Vegas mellan den 15 och 17 juli eller nåt. Vi har skrivit om både Street Fighter och Tekken tidigare idag, och nu har turen kommit till uppstickaren i sammanhanget, Killer Instinct.

Killer Instinct: Season 3 släpptes till Windows 10 tidigare i år, och vår recensent Alfred Holmgren var nöjd. “Det säsongsbaserade upplägget är skumt, men bakom det döljer sig ett intensivt och roligt fightingspel” och 80 % blev det slutliga omdömet. Killer Instinct är gratis att prova, men man måste betala för de karaktärer som inte råkar finnas i den roterande gratissitsen för tillfället.

Tidigare den här månaden frågade Iron Galaxy vilken karaktär vi vill se i spelet härnäst. Det känns inte riktigt som att utannonseringen av Eyedol är ett resultat av den (det tar rejält mycket längre än en månad att utveckla en karaktär) så måhända vi ännu får se fler karaktärer baserade på alternativen i omröstning (Joanna Dark, snälla!). Hur som helst är tvåhövdade och massiva Eyedol den sista nya karaktären i Killer Instinct: Season 3 och blir tillgänglig för ägare av Ultra och Supreme Edition den 22 juli, medan Combo Breaker-ägare måste vänta till den 29 juli.

“How do you feel about second chances?” frågar sig trailern nedan. Hur känner du inför Eyedols stundande återkomst till Killer Instinct?

Eyedol’s Trailer

The final Killer Instinct Season 3 character, Eyedol is here! Eyedol will be available for Season 3 Ultra Edition owners starting on July 22nd, and Combo Breaker Edition owners July 29th. Music by Atlas Plug & Celldweller.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts