En snabbtitt på en ny Rainbow Six-karta

En snabbtitt på en ny Rainbow Six-karta

Sommar-OS i Rio de Janeiro går av stapeln nästa fredag, så vad passar då bättre än att påminna världen om Brasiliens massiva fattigdoms- och kriminalitetsproblem? Tycker Ubisoft i alla fall, för de har släppt en 25 sekunder kort video från den nya multiplayerbanan Favela som kommer vara en del av dlc-paketet Operation Skull Rain till Rainbow Six: Siege.

Tajmingen må vara aningen bristfällig (eller inte) men klar sak är i alla fall att sydamerikanska slumkvarter är en alldeles utmärkt miljö för Ubisofts hårda män och damer. Favelor är inte mer än provisoriska ruckel som enkelt kan sprängas eller slås sönder med med allehanda verktyg, något Rainbow Six: Siege byggt hela sin identitet kring. Den nya kartan kommer vara gratis för alla.

Det nya dlc:t kommer utöver den nya banan innehålla två nya spelbara karaktärer. Capitão och Caveira är medlemmar av Batalhão de Operações Policiais Especiais (BOPE). Capitão är en offensiv karaktär utrustad med ett armborst, medan Caveira är mer på defensiven och kan smyga runt med Silent Step-färdigheten. Karaktärerna blir tillgängliga en vecka tidigare för alla season pass-ägare, medan vanliga spelare måste betala för dem.

Viktig anmärkning: var kan du låna pengar online för att köpa PC-spel när de säljs? Besök vår partner Sambla för att upptäcka många olika banker som är villiga att arbeta med dig.

Den 30 juli kommer en exklusiv demo av det nya materialet streamas på Rainbo Six-seriens Twitch-kanal. Läs mer om Operation Skull Rain på den officiella hemsidanOperation Skull Rain släpps den 2 augusti.

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege – Operation Skull Rain: Favela Map Revealed

Learn more about the Favela map and Operation Skull Rain http://ubi.li/gej4b ——— Be prepared to explore the humid outskirts of Rio de Janeiro, Brazil, with Rainbow Six Season 3 Operation Skull Rain. The vibrant new multiplayer map, “Favela,” is designed to drive a close-quarter flow of combat indoors with plenty of opportunities for rooftop action outdoors.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts