Elite Dangerous: Arena är gratis i helgen – och vidare!

Elite Dangerous: Arena är gratis i helgen – och vidare!

Avstickaren till Elite Dangerous, närmare bestämt Arena, är gratis att ladda ner i helgen. Gör du det, antingen via Steam eller Frontier Store, innan måndag klockan 20:00 är det ditt att behålla för alltid. Så okej då: ladda ner det innan måndag kväll. Det är svårt att säga emot en sådan deal, rajt?

Detta är alltså inte fulla Elite Dangerous utan PvP-delen bestående av halsbrytande dogfighting i yttre rymden. Poängen du tjänar i Arena kan emellertid nyttjas i det fulla spelet, så baktanken Frontier antagligen har är att nya spelare ska bli sugna på den fulla upplevelsen. Äger du den har du redan tillgång till Arena.

Vill du veta (mycket!) mer om Elites framtid ska du läsa vår mustiga intervju med legendaren David Braben.

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts