Du måste döda Gary Busey

Du måste döda Gary Busey

Igår berättade vi om Hitmans bonusavsnitt. Agent 47 får bekanta sig med nattlivet i Marrakesh och en inspelning av en sci-fi-film i Sapienza. Utöver de månatliga episoderna har danska Io Interactive försett spelet med så kallade “elusive targets” med jämna mellanrum. Dessa är tidsbegränsade uppdrag som man bara får försöka sig på en enda gång, och nu har turen nått fram till Gary “The Wildcard” Busey.

Redan i mars startade Io Interactive en undersökning om vilken Gary du helst ville mörda (Busey eller Cole) och nu står det alltså klart att Dödligt vapen-skådespelaren gick vinnande ur kampen. Busey befinner sig i Sapienza där han vägrar medverka i en reklamfilm, varpå han springer iväg och gömmer sig. Det är upp till Agent 47 att hitta och mörda honom, och till sin hjälp har han den nobbade Gary Cole.

The Wildcard finns tillängligt från och med idag och en vecka framåt. Här är en trailer.

HITMAN Elusive Target #7 – The WildCard [EU]

Get ready for the seventh HITMAN Elusive Target! Be sure to prepare. There are no second chances. Following the successful online campaign to ‘Choose Your Hit’, fans voted for Gary Busey to appear in HITMAN as an Elusive Target. This is an odd one, but nothing you can’t handle.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts