Doom blir brädspel – igen

Doom blir brädspel – igen

Alla som tycker att Doom går på tok för snabbt kan med fördel kolla in den kommande brädspelsvarianten av konceptet. Istället för att skjuta hejvilt i förstaperson kan du där i lugn och ro kasta tärningar, dra kort och flytta runt små plastfigurer på ett bräde. Doom: The Board Game ges ut at Fantasy Flight Games, som bland annat också ligger bakom Arkham Horror och senaste versionerna av Talisman.

Det nya spelet ska ha vissa likheter med det Doom-brädspel som släpptes 2004, fast med mestadels ny spelmekanik. Det är designat för att fånga Dooms snabba, aggressiva strider, enligt utgivaren. Till och med glory kills ska finnas med på ett hörn.

Doom: The Board Game ska lanseras någon gång det fjärde kvartalet i år.

About The Author

Värmlänning som spelat sedan barnsben. Utbildad lärare, älskar det skrivna ordet och spelar allt jag kommer över. Lagom sur.

Related posts