DLC tar Rogue One till Star Wars Battlefront

DLC tar Rogue One till Star Wars Battlefront

Det har onekligen varit en spännande morgon för Star Wars-frälsta (här och där), men än är den inte över.

Under Star Wars Celebration avslöjade man att Battlefronts sista DLC ger oss hjältar och platser från årets Star Wars-film: Rogue One. Den digitala expansionen kallas Rogue One: Scarif vilket vittnar tydligt om att den tropiska planeten Scarif får den framträdande rollen. Den kompletteras med hjältarna Jyn och Krennic, som spelas av Felicity Jones och Ben Mendelsohn.

DLC:t släpps i samband med filmen, med andra ord runt den 16 december, och mycket mer än så vet vi inte. Storytrailern från filmen Rogue One (nedan) ger oss dock några glimtar av Scarif, med väldiga AT-AT:s som skulle kunna passa väl in i Battlefront.

Battlefront 2 släpps redan under 2017 och då första delen av Dice omstart fokuserat på de klassiska filmerna talar en del för att uppföljaren lägger krut på de nya filmerna, Episode VII och VIII. Högt på mångas önskelistor finns förstås också en rejäl enspelarkampanj.

ROGUE ONE: A STAR WARS STORY Official Teaser Trailer

Get your first look at ROGUE ONE: A STAR WARS STORY in theaters this December.

 

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts