Satan! Diablo III ska bli ÄNNU svårare

Satan! Diablo III ska bli ÄNNU svårare

Diablo III har tio nivåer av torment-svårighetsgraden, varav den tionde och sista plussar på fiendernas hälsa med 200 082 procent och skadan de åsamkar med 10 194 procent. Det är väldigt många procentenheter. Inte nöjd? Älskar du att plåga dig själv? Nästa uppdatering till Diablo III lägger på ytterligare tre utmaningsnivåer. Bevisligen finns det gradskillnader i helvetet.

Belöningen för dina vedermödor är förstås bättre loot. Patch 2.4.2 inkluderar mer än så, däribland nya föremål och uppdatering av legendariska dito. Läs allt om nyheterna i patch-noteringarna. Något datum för uppdateringen har vi inte men vi ska vänta oss den inom kort.

För dig som väntar på Diablo IV – då trean har fyra år på nacken finns det kanske skäl att göra det – börjar bevisen för nästa Diablo sakta men säkert rada upp sig. Ett “icke utannonserat Diablo-projekt” är på gång, men om det blir en fyra eller ännu en expansionen återstår att se.

 

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts