Deus Ex: Mankind Divided har gått guld

Deus Ex: Mankind Divided har gått guld

Väntan är snart över. Den 23e augusti släpps äntligen Deus Ex: Mankind Divided – på dagen fem år efter sin föregångare Human Revolution – och nu har teamet på Eidos Montreal officiellt blivit klara med spelet. Detta bekräftades via spelets officiella Tumblr och Twitter.

Det är ganska hjärtevärmande att se den här sortens bilder på ett gäng utvecklare som försakat sömn, socialt liv och sin personliga hälsa i flera månader långa crunch-perioder för att äntligen kunna stoltsera med den färdiga produkten. Men kommer det ha varit värt deras besvär? Det vet vi som sagt om några veckor, men tills dess kan ni ju kolla in Fredriks maffiga förhandstitt.

About The Author

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en katt och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Related posts