Det här är Enforcer i Lawbreakers

Det här är Enforcer i Lawbreakers

Cliff Bleszinski – eller Cliffy B som han kallas i folkmun – slog igenom i mediavärlden som frontfiguren för Gears of War. Dessförinnan hade dock Cliffy jobbat med Epics arenashooter Unreal Tournament. Nu återvänder han till rötterna tillsammans med sin nya studio Boss Key Productions.

Lawbreakers är en klassbaserad onlineshooter där fysikens lagar satts ur spel och spelarna glider runt i luften på sant low-gravity-på-Morpheus-manér.  Nu har vi fått en video om klassen Enforcer där utvecklarna själva delar med sig av nyttiga tips och tricks. Om du vill prova Lawbreakers på egen hand är det bara att registrera dig för alphan och hoppas på det bästa.

Lawbreakers släpps någon gång under sommaren.

LawBreakers | Enforcer: Boss Key Tips

The devs at Boss Key give you tips, tricks and everything you need to know on how to dominate with our Enforcer role. He’s your run n’ gunner but also a killer support class.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts