Den första episoden av Life is Strange blir gratis

Den första episoden av Life is Strange blir gratis

Life is Strange är namnet på en av fjolårets största framgångssagor. Berättelsen om Max och Chloe och småstaden Aracdia Bays invånare charmade de flesta av oss med sin blandning av både vardagliga scener och haktappande avslöjanden. Spelet utvecklades av franska Dontnod och släpptes i fem episoder. Från och med i morgon är den första gratis på Steam.

Life is Strange är ett äventyrsspel där huvudrollsinnehavaren Max plötsligt upptäcker att hon kan manipulera tiden. Det finns inga egentliga pussel, utan spelarens utmaning är istället att fatta rätt beslut i mängder av olika situationer. Dontnod håller på att utveckla actionrollspelet Vampyr just nu (vår förtitt) och en andra säsong av Life is Strange har redan bekräftats, men kommer sannolikt innehålla en helt ny berättelse och nya karaktärer.

Här är en trailer om det nya erbjudandet.

Life is Strange – Episode 1 is Now Free

Starting on the 21st of July, Episode 1: Chrysalis will be free for PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One, Xbox 360, Mac and PC! Tell your friends and get it here: www.lifeisstrange.com/free

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts