Dead Rising kommer snart till pc

Dead Rising kommer snart till pc

Under E3 offentliggjordes Dead Rising 4.

Originalspelets huvudrollsinnehavare Frank West återvänder till den zombieinfesterade Colorado-staden Willamette, fast denna gång under juletider. En och annan referens till originalspelet är med andra ord att vänta, vilket sätter oss pc-spelare i en något problematisk situation – Dead Rising släpptes nämligen aldrig till vår plattform, det var helt och hållet exklusivt för Xbox 360 när det släpptes 2006.

Nu kommer vi dock äntligen få bekanta oss med Capcoms allra första zombiesandlåda. En lista över Playstation 4-troféer för titeln har dykt upp på nätet, och Eurogamer kontaktade därför Capcom för klargörande. De fick som svar att Dead Rising kommer att släppas till Xbox One, Playstation 4 – och pc.

Mer än så vet vi inte i nuläget, men eftersom Playstation 4-troféer brukar dyka upp väldigt tätt inpå ett spels release känner vi oss ganska säkra på att en pc-version av det allra första Dead Rising kommer släppas innan Dead Rising 4 den 6 december. Dead Rising 4 kommer vara exklusivt för Windows 10 i 90 dagar och därefter (antar vi) släppas på Steam. Spelet ingår inte i Microsofts Play Anywhere-program.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts