De mest underskattade hjältarna i League of Legends

De mest underskattade hjältarna i League of Legends

League of Legends ensemble av hjältar växer med varje uppdatering, men det finns några stycken som sällan får chansen att stryka runt i the Rift. Det är bara naturligt att spelare fastnar för en eller två hjältar per roll, så klart. Att bemästra 131 karaktärer är ingen lätt uppgift. Det betyder dock inte att de som förpassats till avbytarbänken är dåliga, men många har gått under radarn.

Av PC Gamer-Redaktionen

Galio (Mid)

XZjikTESQ8pR3SH4tiZFZY-970-80

The Rifts gargoyle har alltid ratats för sin osläckbara törst efter mana. Hans ivriga slukande av den blå vätskan har gjort honom ensam och övergiven. Men hans mana-problem har mildrats något tack vare en buff i patch 6.8, som gav honom reducerad manakostnad för Righteous Gust och en omskalad rörelsebonus som gör förmågan mer kraftfull i ett tidigare läge. Galio har också fått indirekta buffar i form av minskad cooldown-tid för sina favoritprylar Abyssal Scepter och Zhonyas Hourglass. De här förändringarna är positiva för Galio, då han är beroende av att kunna använda färdigheter för att utbyta skada och vinna lagkamper.

Även med de här förändringarna saknar Galio pressen i banorna. En vältajmad ultimate betyder ingenting om ditt lag saknar saknar kraften eller koordinationen att ta kål på dem som befinner sig inom räckhåll för Idol of Durand. Dock har inte Sentinel’s Sorrow något att sörja då han är utrustad med en av spelets starkaste wave clear med sin Q+E, medan hans passiva uppmuntrar till att bygga upp MR och således kontra nästan alla AP-hjältar. Hans ultimate kan vinna lagkamper och är en bra val för att hantera hjältar som saknar blink- eller dash-förmågor. Galios Bulwark-förmåga ger honom försvarsbonusar som låter honom utföra tower diving med lätthet, och fungera som en skadeutdelare vid frontlinjen. I ett lag med bra koordination kan Galio vara dödlig.

Skarner (Jungle)

ugeYNZU7W2g2kWQWXU5AVY-970-80

Skarner jungle har en väldigt låg spelarprocent på 2,39%, och han tycktes falla bort efter tidigare Cinderhulk-nerfs. Däremot har de färska förändringarna i Trinity Force förvandlat Skarner till en dold OP-hjälte. Den ökade attackhastigheten och cooldown-minskningen på Trinity Force fungerar väl ihop med hans övriga förmågor, och har gjort honom mer effektiv för jungling (att döda neutrala monster längs banorna). Hans Q har en 45-procentig skaderatio, plus ytterligare 45% magisk skaderatio. Det här är galet mycket, med tanke på att du kan spamma attacken tack vare den låga cooldown-tiden på Crystal Slash, vilket gör det enkelt att rensa banorna. Han har stor bredd på grund av Impale, som rotar fast och skadar motståndare, och Crystalline Exoskeleton, som skyddar Skarner, samt ger honom ökad hastighet.

Pages: 1 2 3 4 5

About The Author

Värmlänning som spelat sedan barnsben. Utbildad lärare, älskar det skrivna ordet och spelar allt jag kommer över. Lagom sur.

Related posts