Datum och (väldigt fin!) trailer för Headlander

Datum och (väldigt fin!) trailer för Headlander

Double Fine, studion som de senaste åren framför allt varit hyperaktuella med klassiska äventyrsspel (Broken Age samt nyversioner av Grim FandangoDay of the Tentacle och kommande Full Throttle Remastered) släpper sitt nästa spel om tolv dagar. Det avslöjas via Headlanders Steamsida.

Headlander är emellertid inget peka och klicka-äventyr utan ett “retrofuturistiskt, sidoscrollande actionäventyr”, där du spelar som ett huvud skilt från sin kropp, fast i en flygande hjälm. Det låter flummigt men den utsökta trailern gör ett gott jobb med att förklara förutsättningarna, sci-fi-världen och ger oss dessutom lite gameplaykött på benen. Det ser kaotiskt ut men verkar också klurigt på sina ställen.

Headlander släpps alltså den 26 juli och vår recension läser du däromkring.

Headlander – Story Trailer | PS4

See what the automated future holds for humanity in this new story trailer for Headlander, the far out action-platformer from the fine Double Fine folks and published by Adult Swim Games. Find Your-topia on this edenic space station; be free of all your cares and worries―except maybe the mysterious artificial intelligence controlling humanity’s remnants.

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts