Alla Microsoftutgivna Xboxspel ska släppas på pc

Alla Microsoftutgivna Xboxspel ska släppas på pc

Xbox Play Anywhere, också känt som “initiativet som gör Xbox One till en helt onödig konsol för pc-spelare”, kommer göra alla Microsoftutgivna Xbox One-spel pc-tillgängliga och har premiär i september.

Närmare bestämt den 13 september, för det är då ReCore släpps. Den blir den första titeln i den nya storsatsningen, vilket möjliggör delade sparfiler, framsteg och achievements. I en bloggpost avslöjar Windowschefen Yusuf Mehdi att vi har många (många!) spel att vänta framöver.

– Varje ny titel som publiceras av Microsoft Studios kommer att stödja Xbox Play Anywhere och blir lättillgängliga via Windows Store.

De tolv som hittills blivit officiella är RecoreWe Happy FewForza Horizon 3, Gears of War 4, Cuphead, Halo Wars 2, Sea of Thieves, Scalebound, State of Decay 2, Crackdown 3, Killer Instinct Season 3 och ARK: Survival Evolved. Alla kommande Halo-spel är också i princip bekräftade.

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts