Då kan du bygga ditt valv i Fallout 4

Då kan du bygga ditt valv i Fallout 4

FalloutFallout 4: Vault-Tec Workshop släpps tisdagen den 26 juli och låter dig bygga ditt egna, massiva, underjordiska valv. Du lockar till dig nya invånare som du, likt en god allsmäktig ledare, kan skicka till barberaren eller in i en plastikkirurg-maskin för att skapa utseenden du tycker om. Valvet kan du inreda med retronostalgiskt möblemang. Fint ska det va’.

Det låter inte helt olikt tidigare mobilsuccén Fallout Shelter som släpps till pc i dagarna. Det är nog bäst att spela båda två så du inte missar något.

Vault-Tec Workshop blir femte och näst sista DLC-tillskottet till Fallout 4. Därefter väntar Nuka World och efter det är det alltså över. Hittills har DLC:t till Fallout 4 blandat och gett. Höjdpunkten hittills är utan tvekan Far Harbor (recension) men kanske kan något av de två sista tillskotten ändra på den saken?

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts