Civilization: Beyond Earth gratis hela helgen

Civilization: Beyond Earth gratis hela helgen

Civilization: Beyond Earth lyckades inte få alltför många spelare att krampaktigt köra bara en… runda… till… tills klockan var tre på morgonen och muskulaturen i nacken en spillra av sitt forna jag. Desto fler fortstätter istället att göra exakt detta i både Civilization 4 och 5, i väntan på seriens sjätte “riktiga” del.

Nu i helgen kan du däremot prova på den utomjordiska kolonisationssimulatorn helt gratis genom Humble Store, och själv avgöra huruvida den är något att faktiskt spendera en obarmhärtig mängd tid på. Detta kan passa sig helt perfekt om du bor i någon av de delarna av landet som just nu erfar klassiska svensk sommar-regnskurar. Om inte annat så funkar ju den här inbyggda tidsbegränsningen som en fail-safe om du skulle bli alltför uppslukad.

Civilization: Beyond Earth kan hämtas gratis här.

About The Author

Lagom melankolisk pojkman som gillar sobert berättande och gamla saker.

Related posts