Capcom visar upp nytt spel nästa vecka

Capcom visar upp nytt spel nästa vecka

Japanska speljätten Capcom har lagt upp en hemsida om ett nytt projekt kallat Project Palm. Vi får inte reda på särskilt mycket information överhuvudtaget, men väl en bild på en handflata och datumet 2 augusti 2016. Vi får också reda på att den japanska röstskådespelaren Yuuichirō Umehara kommer medverka i spelet. Umehara har tidigare lånat sin röst till animeserier som Owari no Seraph, Binan Kōkō Chikyū Bōei-bu LOVE och Amanchu.

Användarna på NeoGAF hoppas att det rör sig om en uppföljare till actionrollspelet Dragon’s Dogma (handflatan bär stora likheter med en gest från originalspelet) men den bittra sanningen är att det förmodligen rör sig om Famitsu App for Girls, ett mobilspel. Så frågan är om hela historien är värdig en nyhetsartikel på den här hemsidan överhuvudtaget, men tråden på NeoGAF svämmar redan över av så många roliga giffar att vi inte kan låta bli att skriva om det.

Hur det än går lär Capcom i alla fall bli varse om att folk fortfarande vill ha mer Dragon’s Dogma, och det kan ju inte vara en dålig sak. Senast på tisdag vet vi sanningen.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts