Capcom visar fingret för fansen

Capcom visar fingret för fansen

Först och främst – jo, vi vet att RE7-demon störigt nog bara finns till PS4 än så länge. Men spelet som sådant kommer till PC i januari nästa år, så det är ändå relevant för oss datorspelare att hålla koll på vad som händer i det ondskefulla bygget. Folk har hittills letat som galningar för att krama ur alla information och hitta alla hemligheter i demon, ungefär på samma vis som folk gjorde i Konamis P.T. Den gången ledde det till en trailer för det nu nedlagda Silent Hills, men i Resident Evil 7-demon har man hittat ungefär noll och ingenting. Detta trots diverse lösa trådar och objekt som hintar om att mer döljer sig bakom kulisserna.

Nu har dock Capcom triggat igång fansen igen med ett mail som de skickat ut, där de skryter om att två miljoner människor har laddat ner demon. Det medföljer också en bild på ett finger, med texten “The path for now is closed, but patience”, vilket går att tolka som att det inte finns mer att hämta i demon just nu, men en kommande uppdatering kan lägga till något som har med fingret att göra – ett föremål som går att hitta, men inte använda, i spelet.

Nu när Capcom gett oss fingret tar vi gärna hela handen.

About The Author

Värmlänning som spelat sedan barnsben. Utbildad lärare, älskar det skrivna ordet och spelar allt jag kommer över. Lagom sur.

Related posts