Byteshandel i No Man’s Sky

Byteshandel i No Man’s Sky

No Man’s Sky har varit synnerligen givmilt mot oss nyhetsskribenter.

Spelet skulle ursprungligen ha släppts den 22 juni, men blev försenat varpå Hello Games affischpojke Sean Murray fick ta emot dödshot. Brittiska Sky TV gjorde också sitt bästa för att försöka ändra namnet på spelet, men den tre år långa tvisten löstes till sist i Hello Games favör. Nu är ändå den långa väntan snart till ända, spelet har skickats till tryckeriet och teamet jobbar för fullt med den allra första patchen. Hello Games kan dock inte ropa “hej” riktigt än, under gårdagen uppdagades att spelet eventuellt använder en matematisk formel som studion inte har rätt till. Sean Murray har nog fått ett och annat grått hårstrå vid det här laget.

Den sista trailerkavalkaden innan lanseringen gick av stapeln förra veckan med utforskande, fortsatte med strider, och nu har vi fått ett klipp som handlar om byteshandeln i spelet. I videon nedan får vi se prov på avancerad byteshandel medelst laserpistoler, växtsamlande och samtal med npc:er i mysiga rymdstationer. Den fjärde och sista videon i serien handlar om överlevande, och släpps gissningsvis om några dagar. Läs vår matiga artikel om du känner att du fortfarande inte vet tillräckligt mycket om spelet.

No Man’s Sky släpps den 9 augusti. Snart är skyn vår.

No Mans Sky | Pillar Trailer 3 – Trade

Gather natural resources.Buy and sell exotic items from around the galaxy. Your universe awaits. Discover more: http://bit.ly/29WBFpI Pre-order now: http://bit.ly/1T3vvBC

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts