Bombastisk film från Halo Wars 2

Bombastisk film från Halo Wars 2

Halo Wars 2 är ännu en bit bort. Först i februari nästa år får vi ta del av sci-fi-smörgåsbordet bestående av mustiga människohjältar och syrliga utomjordingar.  Det hindrar dock inte teamet, bestående av både Creative Assembly och 343 Industries, från att reta aptiten redan nu.

Den nya filmen, som är ett hopkok av hollywoodska mellansekvenser, ger oss inget spelmässigt kött på benen. Däremot är det en effektiv stämningshöjare. Halo Wars 2 berättar om originalets Spirit of Fire-besättning som efter trettio års dvala får ett bryskt uppvaknande och ställs mot ett nytt alienhot. Den tekniska kvalitén på filmen är inte direkt makalös, då den är tagen från en Twitchstream.

27 februari går releasen av stapeln och vill du se mer från själva spelet rekommenderar vi demonstrationen av Windows 10-versionen. Vi kommer att få en betaversion, men vi vet inte riktigt när.

Halo Wars 2 New Campaign Cutscene

Halo Wars 2 New Campaign Cutscene SUBSCRIBE ► http://bit.ly/EPIC-GAMING Subscribe now for the Latest & Hottest Games News, Game Trailers, Teaser & Games Walkthroughs.

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts