Blizzard tystar oförskämda WoW-spelare

Blizzard tystar oförskämda WoW-spelare

Att Blizzard beslutat att tysta ohyfsade World of Warcraft-spelare är inte fullt så dramatiskt som det låter. Istället ska du tolka det bokstavligt. Silence-straffet tvingar helt enkelt oförskämda WoW-spelare att knipa käft. Straffet ska delas ut till spelare som anmälts flertalet gånger för förolämpningar eller spam. Innan det träder i kraft undersöks också anklagelserna.

Bestraffade spelare kan inte höras i Instance-chattar, inte chatta i globala kanaler som spelare går med per automatik (generella, till exempel), skapa kalenderevents eller inbjudningar, skicka mail in-game, bjuda in till gruppen och så vidare. Mer om vad de bestraffade inte kan och kan göra läser du i en bloggpost.

Ett kännbart straff, med andra ord. Första gången gäller sanktionen i 24 timmar men bestraffas du flera gånger fördubblas repressalien. 24 till 48 till 96 till 192 och så vidare.

– Detta innebär att spelare som får flera silence-straff får finna sig att inte kunna chatta på väldigt, väldigt lång tid, hälsar Blizzard, som står redo med hammaren om tungan din slinter.

 

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts