Blizzard stämmer kreatör av Overwatch-fuskprogram

Blizzard stämmer kreatör av Overwatch-fuskprogram

Blizzard stämmer Bossland, kreatören bakom ett fuskprogram till Overwatch som till exempel alltid låter dig se var fiendespelarna befinner sig. Blizzard ämnar att dra Bossland inför rätta och anklagar den tyska kreatören för bland annat varumärkesskyddat intrång och orättvist tävlande.

“The Buddy Bots och Overwatch Cheat (gruppvis, “Bossland Hacks”) har orsakat, och fortsätter att orsaka, stor och irreparabel skada mot Blizzard. Blizzards affärsmodell går ut på att företagets spel är underhållande och rättvisa mot spelare av alla skicklighetsnivåer, och Blizzard lägger ner enormt mycket tid och pengar för att säkerställa detta, står det i speljättens stämningsansökan.

Blizzard har lovat nolltolerans mot fusk och permanenta avstängningar. Bevisligen menar de allvar.

 

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts