Blizzard hedrar bortgången Overwatch-fantast

Blizzard hedrar bortgången Overwatch-fantast

Kinesiske Wu Hongyu avled dagen innan Overwatch – ett spel han länge längtat efter – släpptes. Nu har Blizzard rest ett litet monument till honom i spelets Lijang Tower. Här står nu en taikonautdräkt med Wus namn på, ackompanjerat med texten “hjältar dör aldrig” på kinesiska. Detta rapporteras av Reddit-användaren Rebirdhk i subredditen för Overwatch.

Enligt kinesiska nyhetskällor så dog Wu när han jagade efter en man som stulit en motorcykel av hans vän. Efter en kollision så avled han av sina skador. Staden Guangzhou förärar honom en tapperhetsmedalj för sin insats.

Detta var inte första gången Blizzard hedrar nyligen bortgågna i ett av sina spel. Tidigare har bland annat företagets medarbetare Kevin Kanai Griffith förärats Diablo 3-föremålet “Kanai’s Cube”. Robin Williams avbildades i World of Warcraft, i en svid och färgton som i sig är en homage till hans rollgestaltning i Disneys Aladdin.

About The Author

Lagom melankolisk pojkman som gillar sobert berättande och gamla saker.

Related posts