Battlefield 1-trailern – i Lego!

Battlefield 1-trailern – i Lego!

Lego är en alldeles fantastisk leksak. Kreativiteten flödar när man sätter ihop en bit med en annan och plötsligt skapar ett fantasifoster som inte ens dess mor skulle kunna älska. De flesta av oss slutar dock leka med Lego vid någon tidpunkt, men ukrainska Brick Cinema tillhör helt klart ett av undantagen.

Battlefield 1-trailern imponerade stort när den släpptes tidigare i år – den är den mest omtyckta speltrailern någonsin på Youtube av en anledning – och nu har Brick Cinema återskapat den, i Lego!

Battlefield 1 – Lego trailer

ENG/UA ———————————————————— Battlefield 1 trailer recreated in lego/ Відтворений трейлер до гри Battlefield 1 у лего Created by/Автори: FB-https://www.facebook.com/hefestsbunker https://www.facebook.com/profile.php?… https://vk.com/lukas2002 https://vk.com/id140126876

Det hela är mycket imponerande, och jag kan bara föreställa mig hur många timmar mödosamt arbete som ligger bakom. Det här är inte första gången ukrainarna återskapar spel med Lego, på deras Youtube-kanal kan man också hitta kantiga tolkningar av spel som Outlast, Metro Last Light och Fable Anniversary.

Här har ni även en sida-vid-sida-jämförelse med den ursprungliga Battlefield 1-trailern.

Battlefield 1 lego – side by side version

Порівняння оригінального трейлеру і нашого

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts