Bandai Namco avlöjar nytt varumärke på Gamescom

Bandai Namco avlöjar nytt varumärke på Gamescom

Årets upplaga av spelmässan Gamescom går av stapeln i Köln mellan den 17 och 21 augusti. Bandai Namco har meddelat att de kommer vara där. De kommer att visa upp Dragon Ball Xenoverse 2 och Tekken 7, men även ett helt nytt varumärke som riktas åt den västerländska publiken.

– Det här året kommer världens största spelmässa återigen bli hem för hundratusentals spelfans som samlas i Köln, sade Bandai Namcos Hervé Hoerdt i ett pressmeddelande. Vi har med oss tre väldigt intressanta projekt det här året. Vi är särskilt nöjda över att kunna uppfylla fightingspelarnas behov med det mest imponerande Tekken-spelet till dags dato, Tekken 7, med närapå fotorealistisk grafik.

– Vi visar också upp Dragon Ball Xenoverse 2 som med dess nya features förväntas bli ett av våra största spel hittills. Sist och slutligen kommer vi också avslöja ett helt nytt projekt och vi är väldigt uppspelta!

Vad tror ni att det handlar om för sorts spel, och av vem? De senaste åren har Bandai Namco varit inblandade i spel som Dark Souls 3, The Witcher 3, Godzilla och Enemy Front.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts